OM OSS

VÄLKOMMEN IN I KYLAN

Frågor?

Kontakta oss på kontakt@isbudet.se.

Leverans?

Vi erbjuder utkörning av is i Stockholm och Göteborg.

Avhämtning?

Er is kan hämtas från vårt lager i Partille, Göteborg.

Sebastian Solstad Törnell

VD och grundare

Vart får man tag på is!? Den frågan ställde jag mig om och om igen under tiden jag drev mitt eventföretag mellan åren 2012-2015. Jag märkte att fler och fler började få upp ögonen för is av hög kvalité- speciellt när det kom till cocktails.
Det blev startskottet för Isbudet. Det som började i mindre volymer, har idag blivit en bred produktion och verksamhet riktad mot flera branscher. Idag är vi en stolt leverantör av handsågad klar-is till en stor del av Sveriges cocktailbarer, eventbyråer, privatpersoner m.fl. som ser skillnaden när man serverar sina gäster is av absolut högsta kvalité.
I maj 2022 öppnade vi vår nya isfabrik i Partille, Göteborg. Detta har gjort det möjligt för oss att göra handsågad klar-is tillgänglig för alla, direkt såhär i frysdisken.

Handsågat i Göteborg

Vår isfabrik är belägen i Partille, Göteborg. Där producerar vi 150kg stora isblock med hjälp av "directional freezing". Dessa block sågar vi sedan för hand till iskuber, isklossar och isstavar. Måtten är anpassade så att de ska passa perfekt i respektive glas. En isstav är perfekt i ett highball-glas, en iskub i en negroni, och så vidare.

Vår isfabrik och utlämningsbutik hittar ni på Vagnmakaregatan 12 i Partille.

Välkommen.

Passion för is av högsta kvalitet

Som privatperson sker beställning av isen
smidigast via vårt kontaktformulär här på hemsidan. Detta gäller även om ni har några speciella önskemål kring er beställning. Ni kan hämta isen själva på vårt lager i Partille eller köpa till utkörning.

För företag som är ansluten till grossisten Martin&Servera, eller Grönsakshallen Sorunda, är det absolut smidigast att beställa isen via dem. Skulle ni däremot inte vara anslutna till dessa grossister går det fint att även ni beställer via webshopen här på hemsidan eller kontaktar oss direkt.