VÄLKOMMEN IN I KYLAN

VEM ÄR DU?

ICE MATTERS.

Vi guidar er i isens underbara värld

Kul att du har hittat oss på isbudet! Vi har arbetat med is i över 10 år och vår passion ligger i att skapa is av absolut högsta kvalité utefter våra kunders behov.

Isen tillverkas av 100% svenskt vatten och genom en process som gör den väldigt syrefattig. Detta gör att isen håller längre vilket inte vattnar ut drycken som annan is annars kan göra.

Vår isfabrik och utlämningsbutik hittar ni i Partille, Göteborg. Vi levererar is till såväl privatperson som företag, eventarrangörer, barer och dagligvaruhandeln.

Varför klar-is?

Kristallklar

Med kristallklar is lyfter ni serveringen till nya höjder.

Kyler längre

Vår syrefria is håller dubbelt så länge som vanlig is.

Vattnar inte ur

Vår is släpper ifrån sig samma (lilla) mängd vatten - varje gång.

Kompromissa inte -
värdesätt isen.

Is är inte bara is, utan en del av helhetsupplevelsen. All is kyler kan man tycka men frågan är hur länge den gör det innan den smälter och blir till vatten. Vi producerar all vår is med extra syrefattigt vatten vilket gör isen klarare och får maximal hållbarhet.

Värdesätt isen och upplev skillnaden på is och is.

Lugn, vi hjälper dig.

Isbudet hjälper er när ni behöver is till er fest. Oavsett vilken sorts is eller i vilken mängd ni önskar så ordnar vi det. Självklart kan ni få isen utkörd till er adress. Vi står er nära till hands och genom kvalité och service, alltid vara ert givna val när ni önskar beställa is till festen.
Osäker på hur mycket is ni behöver? Använd dig av vår iskalkylator!

Handsågat i Göteborg

Vår isfabrik hittar man i Partille, strax utanför Göteborg. Där sker all vår isproduktion, från ispåsar till stora klara 150 kilos isblock. Det är dessa block vi sedan sågar ned för hand till iskuber, isklossar och isstavar. Måtten är anpassade så att de ska passa perfekt i drinken, glaset med lemonad eller i avecen.

Frågor?

kontakt@isbudet.se
Tel. 0706 – 60 50 02

Vi hjälper dig med det du behöver.
Tveka inte att höra av dig om du
har en idé du vill förverkliga!

Isbudet på Instagram